Advies nodig? Bel 013 531 3540Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur
  1. Terug
  2. Home
  3. Veelgestelde vragen
  4. Mijn GreetZZ Account
  5. Kan ik inloggen met mij Facebook account?
Mijn GreetZZ Account

Kan ik inloggen met mij Facebook account?

Inloggen in Mijn GreetZZ Account kan simpel en snel met je Facebook inloggegevens.
Ga naar Mijn GreetZZ Account en klik op Log in met Facebook. Vul de gegevens in die je normaal ook gebruikt om bij Facebook in te loggen.

Account activeren

Welke voordelen heeft Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekocht en wil inloggen in Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekregen en wil inloggen in Mijn GreetZZ Account