Doorloop onderstaande stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen.

1. Ga naar Mijn GreetZZ Account en vul het e-mailadres in dat je ook hebt gebruikt tijdens je bestelling
  2. Klik op Herstel je Wachtwoord en je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen
  3. Klik in de e-mail die je ontvangen hebt op de link Stel wachtwoord opnieuw in
  4. Kies vervolgens je eigen wachtwoord en klik op Wachtwoord instellen
  5. Je bent ingelogd in Mijn GreetZZ Account

Welke voordelen heeft Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekocht en wil inloggen

Ik heb tickets gekregen en wil inloggen