De GreetZZ vloot

Comfortabel genieten

Vaar mee met de grootste en modernste ballonvloot van Europa. 

De 12 GreetZZ-ballonnen zijn vervaardigd door Cameron Balloons uit Bristol, UK. Zij zijn de grootste ballonfabrikant ter wereld en staan garant voor kwaliteit.

De bekende paars-oranje luchtballonnen varen overal in Nederland, ook bij jou in de buurt. Je hebt ongetwijfeld al een keer naar ons gezwaaid! De extra ruime manden zijn voorzien van de modernste snufjes zoals verende vloeren en gevoerde wanden.

De landing is daardoor extra zacht. Ook de ballonnen zelf zijn state of the art, zo zijn ze allemaal voorzien van een smart vent systeem; landen verloopt daardoor veel soepeler en veiliger.

Ook aan het milieu is gedacht; alle GreetZZ-ballonnen zijn voorzien van extra krachtige en zuinige branders waardoor je geruisloos over het Hollandse landschap zweeft.

Jaarlijks goedgekeurd

De gehele vloot wordt jaarlijks van top tot teen geïnspecteerd en gekeurd conform EASA part M. GreetZZ is dan ook de trotse houder van de door IVW toegekende BVI, BVL en Vergunning tot vluchtuitvoering. (DL/OV/NL-135/5)

Tevens wordt voor aanvang van iedere vlucht de complete ballon aan een grondige inspectie onderworpen. Een veilig gevoel.

Grootste vloot

Een privé huwelijksaanzoek op grote hoogte of een bedrijfsuitje met meer dan 300 gasten? Het kan bij GreetZZ! GreetZZ vaart met de grootste ballonvloot van Europa. Per dag kunnen we tot wel 600 gasten vervoeren. Zo hebben we altijd de juiste ballonnen voor jouw groep.
Wist je trouwens dat GreetZZ onlangs maar liefst 3 ballonnen heeft toegevoegd aan haar vloot en vaart met de grootste ballon van Nederland?

Extra ruime manden

Wist je dat GreetZZ als enige in Nederland vaart met extra ruime manden? Door 40% extra ruimte en extra hoge randen heb je onbelemmerd uitzicht en is jouw comfort gegarandeerd.