Advies nodig? Bel 013 531 3540

Ook vanuit jouw achtertuin

Welkom bij GreetZZ

Je gaat het beleven!
Jaarlijks genieten meer dan 20.000 gasten aan boord van een van onze paarsoranje gekleurde ballonnen. We zijn dan ook het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Je hebt ongetwijfeld al een keer naar ons gezwaaid!

GreetZZ bied je een compleet ballonvaart programma:

  • Check-in en ontvangst op de startlocatie
  • Veiligheidsbriefing door de piloot
  • Uitnodiging om te assisteren bij de opbouw van de luchtballon
  • Gevarieerde ballonvaart van gemiddeld 1 uur in een GreetZZ-ballon
  • Champagneceremonie en uitreiking ballonvaartcertificaat
  • Vervoer terug naar de startlocatie

Kan de luchtballon starten vanuit mijn eigen locatie?

Jazeker ook vanuit jouw achtertuin! Neem voor meer informatie over de geschiktheid van je eigen opstijglocatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Is mijn locatie geschikt?

Om de reusachtige ballon veilig op te laten stijgen is een grasveld ter grootte van ongeveer 1 voetbalveld nodig. Uiteraard vrij van obstakels zoals bomen en lichtmasten. Het veld moet goed toegankelijk zijn voor auto’s en aanhangers en in de nabijheid mogen geen windmolens, hoge obstakels en hoogspanningsmasten staan. Neem voor meer informatie over de geschiktheid van je eigen opstijglocatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Kan ik over mijn eigen woonplaats ballonvaren?

Ook dat kan bij GreetZZ Ballonvaarten. Wij hebben als enige in Nederland opstijgvergunningen voor (bijna) alle gemeenten. Zo kun je met GreetZZ vanaf meer dan 5000 plaatsen opstijgen zonder extra kosten. Ballonvaren vanaf een zelfgekozen locatie is mogelijk bij privévaarten. Je voorkeurslocatie kun je direct bij boeking opgeven of later aan ons doorgeven. Een garantie dat we over je huis heen varen kunnen we je echter niet geven. Simpelweg omdat een ballon afhankelijk van de wind is en dus niet te sturen is.

Hoeveel ruimte is er nodig?

De benodigde ruimte op het weiland, park of evenemententerrein hangt af van het aantal deelnemers. Uiteraard kun je ook gebruik maken van een van de geselecteerde GreetZZ-locaties. Neem voor meer informatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Vluchtdatum naar keuze

Geef zelf je voorkeursdatum aan we varen iedere dag van 1 april tot 1 november, ook op zon- en feestdagen.

Hebben jullie een opstijglocatie bij mij in de buurt?

Maak je keuze uit meer dan 100 geselecteerde startlocaties, verspreid over heel Nederland en altijd bij jou in de buurt. Vertel waar je wil varen en we geven je alle mogelijkheden bij jou in de buurt. Je voorkeurslocatie kun je direct bij boeking opgeven. Natuurlijk kun je deze ook later bepalen.

3 jaar geldig

GreetZZ Privé Tickets zijn 3 jaar geldig zodat je kunt varen wanneer het jou uitkomt.