Tilburg Bel 013 531 3542
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Marijenkampen
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Marijenkampen

Beoordeling op basis van 16 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Marijenkampen
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Goirle

  "WAUW !!!!"

  na een paar uitgestelde vluchten ivm de weersomstandigheden was het zondagavond 18 juli zover. Bij de verzamelplaats werden we gastvrij door Stien ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg én instructies. Hierdoor nam bij mij de toch wel aanwezige “ eerste keer spanning” grotendeels af. Het opstijgen ging perfect en weg waren de zenuwen. Ik heb enorm genoten van het hele gebeuren , het uitzicht , de gezelligheid van de mede passagiers en Stien is een fijne , professionele ballonvaarder met humor ! Na zo’n 50 minuten vonden wij een geschikte plek om veilig te kunnen landen , maar daar had de landeigenaar een ander idee over. Hij vond dat we maar weer op moesten stijgen. Stien heeft hem correct te woord gestaan en er eerst voor gezorgd dat wij allemaal veilig uit de mand konden komen om vervolgens met de man in gesprek te gaan. Ondertussen hebben wij met de anderen medewerkers de ballon ingepakt. De boer wilde niet dat de auto op z’n veld reed dus hebben we zowel de ballon als de mand naar de weg kunnen sjouwen. MAAR dit alles heeft de pret niet bedorven en we hebben midden op een landweggetje allemaal geproost op een mooie vlucht !! Na een mooi verhaal hoe de ballonvaart tot stand is gekomen kwam de champagnedoop ! we zijn met z’n tienen nu lucht baron of barones van Tilburg naar KREUZEL ( en wij met z’n dertienen weten wat we met het laatste bedoelen , HAHAHAHA) Het was een bijzondere ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is !!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Biest-Houtakker

  "Helemaal goed aanrader"

  Erg leuke ballonvaart van Tilburg naar Reusel met Stien als goede piloot. Mooie ervaring zeker een aanrader.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Gilze

  "Primeur 2019"

  Wij hadden de primeur de eerste ballonvaart van 2019. Schitterend weer , duidelijke instructie ,Super leuk van Greetz was dat een toeschouwer die als enige aan de kant stond ,gevraagd werd om mee te gaan in de ballon Een prachtige vaart ,vele mooie foto’s gemaakt ,maar vooral genoten van het ontwaken van Ned - natuur - en de gezellige mensen incl de drie captains Na een prachtige landing !!! Teamwork -Geproost- champagne - certificaat . En niet te vergeten de groundman Top

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hilvarenbeek

  "Fantastische ervaring"

  Een enorm gave ervaring rijker mede dankzij de goede service. Alles tot in de puntjes verzorgd, en een erg vriendelijke,gezellige crew.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hilvarenbeek

  "Bedankt voor de prettige samenwerking en de goede service !"

  Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf .

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Machtig mooi!"

  Wat een super ervaring! Met een super team en onze geweldige piloot Japer ! Een uitstekende voorbereiding van begin tot eind. We hebben er met volle teugen van genoten. Krijg je ooit deze kans....niet twijfelen maar doen! Nogmaals dank aan het hele team van Greetzz.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "een mooie ervaring rijker"

  Nadat onze vlucht helaas niet door kon gaan ivm de weersomstandigheden was het nu toch echt zo ver. We moesten op tijd ons bed uit want om 5.30 uur moesten we bij de vertrekplaats zijn (voor ons Tradepark58 in Tilburg). Helpen met klaarmaken, veiligheidsinstructie van piloot Hylke, armbandje met landingsinstructies. Alles OK. En daar gingen we. Richting Moergestel ..... uiteindelijk geland in Sint-Oedenrode. Daar de boel weer opgeruimd, ingepakt en natuurlijk geproost op de goede vlucht en landing. Daarna werden we met een touringcar opgehaald en teruggebracht. Wij zijn een mooie ervaring rijker.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hoogvliet

  "Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten."

  Vanmorgen vroeg voor de eerste keer mee gevlogen. Prachtig weer, geweldig uitzicht. Materiaal was super verzorgd. Complimenten voor onze piloot Jasper die ons, na een mooie vlucht, weer heel rustig op de grond neerzette. De mand bleef gewoon recht op staan. De champagne was heerlijk en de bus die ons weer ophaalde was een luxe. Niks op aan te merken, alles was tot in de puntjes goed verzorgd.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Onvergetlijke avond"

  Beste mensen Ik heb een onvergetelijke avond beleefd. Complimenten voor Jasper en zijn crew. Een gastvrij gezelschap, tot het laatst toe aanwezig voor hun gasten.... Ook de organisatie van de avond en de communicatie via de mail en sms hebben jullie prima voor elkaar.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Grandioos"

  Ik was bij een vaart hoven tilburg vanavond.......GRANDIOOS!!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Aanrader voor iedereen"

  De ballonvaart was helemaat toppie....pa en ik hebben beide enorm genoten.....wat is Tilburg een mooie stad vanuit de lucht.....tnxs en TOT ZIENS. .... Ballonvaart en Ballonvaren met GreetZZ ballonvaarten, de marktleider.....aanradervoor iedereen !!!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Prima team"

  Wij kijken terug op een geweldige (eerste) ballonvaart die eindigde in Oostelbeers. De vrijwilligers en piloot Jasper zijn een prima team. Bedankt voor de perfecte organisatie.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Super leuk"

  Onlangs samen met mijn collega's een andere collega een cadeaubon van jullie gegeven (hij heeft het super leuk gevonden!). Maar het lijkt mij ook geweldig om eens mee te mogen in jullie ballon!! Is toch iets dat je gedaan moet hebben vind ik zo!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "zoo gaaf"

  Ballon varen is zooo gaaf.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "echt superrrrrr"

  echt superrrrrr Geweldig wat een mooi uitzicht.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Tilburg

  "Aanrader, Een geweldig mooie ervaring"

  Leuk herinneringen aan de ballonvaarten van GreetZz aanrader!