Reviews en recensies over ballonvaren in Amersfoort

Beoordeling op basis van 10 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Amersfoort
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Maarssen

  "Wat een fantastische ervaring!"

  Na een aantal afzeggingen wegens ongunstige weersvoorspellingen is het dan toch gelukt. Gisterenavond hebben we een prachtige ballonvaart gemaakt, gestart in Amersfoort en geland in een weiland in het gehuchtje De Glind (gem. Barneveld). Piloot Kaylee en chauffeur Lars super bedankt voor deze geweldige ballonvaart. Wat een fantastische ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Almere

  "Super ervaring"

  Op 29 april werd ons rond 4 uur gevraagd de tocht te maken, de reserveringhouders waren plots verhinderd. Op naar Amersfoort waar wij met Kaylee en haat team kennismaakten. Direct een goed gevoel en na wat windvlaagjes bij het instappen begon het avontuur. Direct komt de ballon in beweging en wint snel hoogte. Adembenemend zijn de vergezichten en geweldig hoe kundig Kaylee alles uitlegt en onder controle heeft. Met een licht stuiterende landing beëindigd het avontuur na ruim een uur. Alles gezamenlijk weer inpakken en terug naar de startplaats. Onze complimenten aan iedereen van het team, het was fantastisch!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Flevoland

  "Prachtig"

  Following the pioneer steps of Stephen (Jacques-Etienne Montgolfier) and Joseph Montgolfier. First flames 🔥, then rise to 2000 m, with a nice moon accompanying us all the way while the sun ☀️ settles on the other side. Thank you to all crew members (ground en air) Rik, Shanya, Joep and Mark for this nice experience.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hilversum

  "een Fantastische ervaring !"

  Ik kan dit iedereen aanraden een Fantastische ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Aalsmeer

  "Fantasties !!!!! !!!!!"

  Een geweldige ervaring ! Een prima & professionele organisatie, prima spullen, uitstekend georganiseerd, een goede, heldere, én duidelijke instructies. Kortom, wanneer kunnen we weer mee !

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Amersfoort

  "Alle lof voor Hylke en zijn Crew"

  Namens de acht passagiers die zaterdagavond met jullie Ballon uit Amersfoort mee mochten varen wilde ik jullie enorm bedanken iedereen was enorm onder de indruk en heeft een fantastische avond beleefd. Alle lof voor Hylke en zijn Crew ongelofelijk hoe zij zo’n grote ballon overeind zetten, alles gaat zo rustig heel knap. En bij de landing was ik erg onder de indruk hoe professioneel alles verliep, wat een geoliede machine! De crew was snel ter plaatse Hylke vertelde tijdens het schenken van de Champagne het verhaal dat iedereen nu baron en barones waren geworden en toen alles was ingepakt stond de touringcar klaar om iedereen terug te brengen naar het opstijgterrein. Jullie zijn met recht het grootste en beste ballonvaartbedrijf van Nederland

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Leusden

  "Erg leuk, en goed geregeld."

  De vaart was heerlijk comfortabel, met super mooi weer. Vertrokken uit Veenendaal en geland in de buurt van Boven leeuwen) Complimenten voor Piloot en Crew, zij maken het echt af! Helaas was opstijgen niet mogelijk vanaf de geplande locatie (mijn woonplaats). De volgende keer (ik gaat dit zeker nog een keer doen :) )

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Amersfoort

  "Gezellige vaart"

  het was echt super leuk, een hele toer om los te komen maar geweldig, dank je wel Marc en team, en niet te vergeten medepassagiers voor de mooie en gezellige vaart ((-:

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit amersfoort

  "Veilig gevoel"

  Beste mensen van Greetzz, Ik wilde jullie even laten weten dat ik enorm heb genoten van mijn ballonvaart. Het was een super ervaring, mede door de hele goede werkwijze van jullie, ik heb me heel veilig gevoeld.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Amersfoort

  "sprookjesachtig"

  Ik heb het ook een keer gedaan en het was fantastisch! Wat een beleving. Het viel me op dat het zo warm was en dat je alle geluiden van beneden zo goed kon horen. Je kon de mensen woordelijk verstaan terwijl je op een paar honderd meter hoogte was.