Ballonvaren

Geschikt voor iedereen?

Ballonvaren is geschikt voor iedereen. 
Leeftijd speelt geen rol. Wist je dat onze oudste passagier ouder dan 94 jaar was? 

Kinderen 
Kinderen zijn welkom, wel adviseren we een lengte van minimaal 1,20 m. (+/- 6 jaar) zodat ze goed over de rand van de mand kunnen kijken en ook van het uitzicht kunnen genieten. Kinderen jonger dan 16 moeten voor hun eigen veiligheid begeleid worden door een volwassene.

Zwanger 
Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om alle eventuele risico's te vermijden stel je je ballonvaart uit tot na je zwangerschap.
Ben je al in het bezit van tickets? We verlengen ze graag voor je. Neem contact op met de GreetZZ Klantenservice en mail ons een kopie van je zwangerschapsverklaring.

Minder valide
Natuurlijk doen we ons best om ook mensen die minder valide zijn de unieke ervaring van een ballonvaart te laten beleven. Heb jij een lichamelijke beperking? Overleg dan met de GreetZZ Klantenservice voordat je een ticket boekt. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren over de mogelijkheden van een prettige maar ook veilige ballonvaart. Ook stel je ons daarmee in staat om eventuele aanpassingen te doen of voorzorgsmaatregelen te nemen. De veiligheid van jou en alle andere passagiers staat uiteraard altijd voorop. Helaas is het niet mogelijk om rolstoelpassagiers mee aan boord te nemen.

Wat als ik een medische aandoening heb? 
Bij ballonvaren staat veiligheid altijd voorop. Veiligheid van jou zelf maar ook die van de andere passagiers. Heb je een medische aandoening die door het ballonvaren kan verergeren of die een veilige ballonvaart verhindert? Of twijfel je of het medisch verantwoord is om te gaan ballonvaren? Vraag dan eerst advies aan een arts. Heb je een ernstige aandoening of heb je pas een een zware operatie ondergaan? Vaar dan beter niet. Wij vragen je om alle aandoeningen te melden die jouw veiligheid of die van de andere passagiers in gevaar zouden kunnen brengen. In sommige gevallen kunnen wij een verklaring van je arts of specialist vragen waarin staat dat het veilig is om te varen.

Wat ga ik beleven?

Hoe lang duurt de ballonvaart?

Waar start de ballon?

Inclusief vervoer terug

Inclusief glaasje bubbels

Inclusief vluchtcertificaat

Aantal passagiers

Groepsvaarten

Wanneer

‘s Ochtends en ’s avonds

Verzamel- en vertrektijden

Hoogtevrees?