Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 199 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  Eric uit rotterdam

  "prachtige vlucht"

  Na vorig jaar mijn eerste ballonvaart te hebben ervaren heb ik afgelopen vrijdag wederom een ballonvaart mogen maken (nadat ik een gratis ticket van u ontvangen had, waarvoor mijn hartelijke dank) Deze keer is de ballonvaart uitstekend bevallen. Alles viel op zijn plaats en de gehele vlucht incl. opstijgen en landing liepen zeer georganiseerd en gestructureerd. Al met al een prachtige vlucht mogen ervaren en erg genoten. ik zal u maatschappij ook zeer zeker aan bevelen bij evt. geïnteresseerde. Nogmaals hartelijk dank voor de correcte afhandeling vorig jaar en een prachtige ervaring. Ik wens u succes in de toekomst en hopelijk zien we elkaar nog eens bij een volgende vlucht.

 •   Ik raad dit product aan
  Jan uit maastricht

  "Onvergetelijke ervaring"

  Hoewel het eigenlijk een cadeau voor mij was en ik het niet aandurfde om in het mandje te klimmen hebben mijn echtgenoot en zijn nichtje een onvergetelijke ervaring gehad tijdens de vaart gisteren. Dank daarvoor, en dank dat ze weer veilig geland zijn. In het bijzonder dank aan de piloot Steven!

 •   Ik raad dit product aan
  Dominique uit Zuidhorn

  "Bijzondere ervaring"

  Als je de kans krijgt een ballonvlucht te maken, kan ik alleen maar zeggen, doen. Het is een heel bijzondere ervaring

 •   Ik raad dit product aan
  O Nelly uit Joure

  "smaakt naar Nog een keer"

  Super leuke avond gehad! Spannende start,perfecte landing leuke crew, en een gezellig samen zijn.

 •   Ik raad dit product aan
  Christ uit den bosch

  "het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!"

  Heb afgelopen maandag een geweldige vaart gedaan van s'Hertogenbosch nagar Herweijnen

 •   Ik raad dit product aan
  Marieke uit Den Haag

  "Prachtige ervaring"

  afgelopen zaterdag met jullie gevaren. Was een prachtige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Jort uit Weert

  "In 1 woord geweldig"

  Goedemorgen, gisteravond, heeft mijn man zijn ballonvlucht gehad, het was in 1 woord geweldig. Graag willen wij piloot Hans en zijn mannen nogmaals bedanken, voor deze geweldige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Daniella uit Maastricht

  "Verslavend"

  Als je eenmaal hebt gedaan wil je nog een keer

 •   Ik raad dit product aan
  Bep uit Utrecht

  "Leeukste cadeau"

  Dit is mijn leukste cadeau. Had niet gedacht dat het zo rustig zou gaan. Ook zo stil boven. Je hoort alleen het lawaai van de branders zo af en toe.

 •   Ik raad dit product aan
  Josette uit Heerlen

  "Van het begin tot het einde genoten."

  ik wil jullie nogmaals bedanken voor een fantastische ballonvaart gisteren. We hebben van het begin tot het einde genoten! Een ervaring die we niet gauw vergeten. Misschien was er bij jullie wat stress, omdat het busje wat laat bij de ballon was, maar dat maakte voor ons niet uit, we mochten er daarom nog een beetje langer van genieten! :-) Geweldig! Het enige dat ik nog met jullie wil delen (en niet om te klagen, maar alleen om jullie te informeren) was de busrit terug, dat was een ramp. We hebben er precies een uur over gedaan! (en dan tel ik de tijd die hij nam om, met ons nog steeds in de bus te keren, niet eens mee) De buschauffeur heeft ons half zuid-Limburg laten zien en dat was helemaal niet nodig. Zoals gezegd, ik meld dit niet om te klagen, maar om jullie te informeren. Nogmaals bedankt voor een fantastische ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Henk-Jan uit Hoogeveen

  "complimenten"

  Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor een onvergetelijke ervaring. De ballonvaart van afgelopen vrijdag. Na veld inspectie bleek deze door de vele regenval ongeschikt. Gelukkig kwam een bekende langs met de oplossing en zo konden we toch opstijgen. Na familie en vrienden uitgezwaaid te hebben gingen we de lucht in. Wow, dat gaat snel. We vlogen boven Hoogeveen en over landerijen. Het uitzicht was fantastisch. Van ver in de omgeving kregen we reacties dat ze "onze" ballon gezien hadden of konden zien. Na een zeer nette landing. (ik heb wel eens andere verhalen gehoord) werden we gedoopt en ontvingen onze oorkonde. Onze complimenten gaan uit naar Tammo en Richard. Mede dankzij hun enthousiasme en opgewektheid werd deze vlucht voor ons, in een voor ons bijzonder jaar, helemaal geweldig. Hartelijk dank voor alles en we zullen positieve reclame maken voor Greetzz ballonvaarten.

 •   Ik raad dit product aan
  Linda uit Eindhoven

  "Enorm genoten"

  Bedankt voor de geweldige ballonvaart. We hebben erom genoten!

 •   Ik raad dit product aan
  Henriette uit Bussum

  "Fantastiche ervaring"

  Het is een fantastische ervaring!!

 •   Ik raad dit product aan
  Tini uit Utrecht

  "die rust!"

  Schitterend weer , die rust , inde verte het geluid van een blaffende hond,en een buitengewoon boeiende en goed uitgevoeerde

 •   Ik raad dit product aan
  Wil uit Venlo

  "Een ervaring rijker"

  We zijn gisteren met de ballonvaart mee geweest, en hebben er heel erg van genoten! Prachtige vergezichten in combinatie van de stilte! Complimenten omtrent uw organisatie, alles was goed geregeld, Marc is een zeer bekwaam vaarder, en er was een prettige sfeer aan boord! Een mooie ervaring rijker, kunnen we zeggen, voor degene die niet mee durven, gewoon doen!

 •   Ik raad dit product aan
  Robina uit Vuren

  "Ontzettend genoten"

  Gisteren een prachtige ballonvaart gehad vanuit Vuren naar Genderen met piloot Bart. Ontzettend genoten! bedankt!

 •   Ik raad dit product aan
  John uit Amsterdam

  "Wij komen terug"

  Eenmaal met Greetzz gevaren dan wil je nergens anders mee varen.!

 •   Ik raad dit product aan
  Lucia uit Enschede

  ""

  Onze stick was niet zo lang of we durven het niet zo ver weg .. maar het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  Nelly uit Landgraaf

  "Super geregeld"

  Het was super geregeld, heren bedankt.

 •   Ik raad dit product aan
  Erwin uit Maastricht

  "Het plaatje klopt helemaal"

  Graag wil ik Greetzz bedanken voor een super ballonvaart. Complimenten voor Bart de piloot. Fijne vent die echt een passie voor het vak heeft, leuk om te zien hoe hij zijn ziel en zaligheid in de vaart heeft gestopt. Super landing en een ervaring om nooit te vergeten. Verder wil graag even melden dat het totaal plaatje van jullie bedrijf helemaal klopt. De berichtgeving en de extra sms dienst ivm. de file waardoor er wat vertraging was, helemaal super.

 •   Ik raad dit product aan
  Jennie uit Alblasserdam

  "gaaf"

  Het is zo gaaf

 •   Ik raad dit product aan
  Tineke uit Sittard

  "Voor herhaling vatbaar"

  Het was prachtig! Voor herhaling vatbaar, maar dan echt in de bergen! Limburg is van bovenaf toch net zo plat als de rest van Nederland! In de Alpen een ballonvaart meemaken lijkt me helemaal geweldig.

 •   Ik raad dit product aan
  Tini uit Utrecht

  "Genieten"

  Wat hebben we genoten in die mooie ballon.

 •   Ik raad dit product aan
  Adam George uit Amersfoort

  "Gezellige vaart"

  het was echt super leuk, een hele toer om los te komen maar geweldig, dank je wel Marc en team, en niet te vergeten medepassagiers voor de mooie en gezellige vaart ((-:

 •   Ik raad dit product aan
  Jo uit houten

  "Mooi dat jullie dit mogelijk maakten..."

  Bedankt ook jullie, mijn kinderen die me deze vaart voor mijn 60e verjaardag hebben gegeven heb ik al bedankt, maar jullie team o.l.v. Marc de piloot wil ik bedanken voor een onvergetelijke ervaring. Dit was een van die unieke momenten in mijn leven. Mooi dat jullie dit mogelijk maakten...