Advies nodig? Bel 013 531 3540
 1. Terug
 2. Home
 3. Reviews en recensies

Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 193 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  Jort uit Weert

  "In 1 woord geweldig"

  Goedemorgen, gisteravond, heeft mijn man zijn ballonvlucht gehad, het was in 1 woord geweldig. Graag willen wij piloot Hans en zijn mannen nogmaals bedanken, voor deze geweldige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Daniella uit Maastricht

  "Verslavend"

  Als je eenmaal hebt gedaan wil je nog een keer

 •   Ik raad dit product aan
  Bep uit Utrecht

  "Leeukste cadeau"

  Dit is mijn leukste cadeau. Had niet gedacht dat het zo rustig zou gaan. Ook zo stil boven. Je hoort alleen het lawaai van de branders zo af en toe.

 •   Ik raad dit product aan
  Josette uit Heerlen

  "Van het begin tot het einde genoten."

  ik wil jullie nogmaals bedanken voor een fantastische ballonvaart gisteren. We hebben van het begin tot het einde genoten! Een ervaring die we niet gauw vergeten. Misschien was er bij jullie wat stress, omdat het busje wat laat bij de ballon was, maar dat maakte voor ons niet uit, we mochten er daarom nog een beetje langer van genieten! :-) Geweldig! Het enige dat ik nog met jullie wil delen (en niet om te klagen, maar alleen om jullie te informeren) was de busrit terug, dat was een ramp. We hebben er precies een uur over gedaan! (en dan tel ik de tijd die hij nam om, met ons nog steeds in de bus te keren, niet eens mee) De buschauffeur heeft ons half zuid-Limburg laten zien en dat was helemaal niet nodig. Zoals gezegd, ik meld dit niet om te klagen, maar om jullie te informeren. Nogmaals bedankt voor een fantastische ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Henk-Jan uit Hoogeveen

  "complimenten"

  Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor een onvergetelijke ervaring. De ballonvaart van afgelopen vrijdag. Na veld inspectie bleek deze door de vele regenval ongeschikt. Gelukkig kwam een bekende langs met de oplossing en zo konden we toch opstijgen. Na familie en vrienden uitgezwaaid te hebben gingen we de lucht in. Wow, dat gaat snel. We vlogen boven Hoogeveen en over landerijen. Het uitzicht was fantastisch. Van ver in de omgeving kregen we reacties dat ze "onze" ballon gezien hadden of konden zien. Na een zeer nette landing. (ik heb wel eens andere verhalen gehoord) werden we gedoopt en ontvingen onze oorkonde. Onze complimenten gaan uit naar Tammo en Richard. Mede dankzij hun enthousiasme en opgewektheid werd deze vlucht voor ons, in een voor ons bijzonder jaar, helemaal geweldig. Hartelijk dank voor alles en we zullen positieve reclame maken voor Greetzz ballonvaarten.

 •   Ik raad dit product aan
  Linda uit Eindhoven

  "Enorm genoten"

  Bedankt voor de geweldige ballonvaart. We hebben erom genoten!

 •   Ik raad dit product aan
  Henriette uit Bussum

  "Fantastiche ervaring"

  Het is een fantastische ervaring!!

 •   Ik raad dit product aan
  Tini uit Utrecht

  "die rust!"

  Schitterend weer , die rust , inde verte het geluid van een blaffende hond,en een buitengewoon boeiende en goed uitgevoeerde

 •   Ik raad dit product aan
  Wil uit Venlo

  "Een ervaring rijker"

  We zijn gisteren met de ballonvaart mee geweest, en hebben er heel erg van genoten! Prachtige vergezichten in combinatie van de stilte! Complimenten omtrent uw organisatie, alles was goed geregeld, Marc is een zeer bekwaam vaarder, en er was een prettige sfeer aan boord! Een mooie ervaring rijker, kunnen we zeggen, voor degene die niet mee durven, gewoon doen!

 •   Ik raad dit product aan
  Robina uit Vuren

  "Ontzettend genoten"

  Gisteren een prachtige ballonvaart gehad vanuit Vuren naar Genderen met piloot Bart. Ontzettend genoten! bedankt!

 •   Ik raad dit product aan
  John uit Amsterdam

  "Wij komen terug"

  Eenmaal met Greetzz gevaren dan wil je nergens anders mee varen.!

 •   Ik raad dit product aan
  Lucia uit Enschede

  ""

  Onze stick was niet zo lang of we durven het niet zo ver weg .. maar het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  Nelly uit Landgraaf

  "Super geregeld"

  Het was super geregeld, heren bedankt.

 •   Ik raad dit product aan
  Erwin uit Maastricht

  "Het plaatje klopt helemaal"

  Graag wil ik Greetzz bedanken voor een super ballonvaart. Complimenten voor Bart de piloot. Fijne vent die echt een passie voor het vak heeft, leuk om te zien hoe hij zijn ziel en zaligheid in de vaart heeft gestopt. Super landing en een ervaring om nooit te vergeten. Verder wil graag even melden dat het totaal plaatje van jullie bedrijf helemaal klopt. De berichtgeving en de extra sms dienst ivm. de file waardoor er wat vertraging was, helemaal super.

 •   Ik raad dit product aan
  Jennie uit Alblasserdam

  "gaaf"

  Het is zo gaaf

 •   Ik raad dit product aan
  Tineke uit Sittard

  "Voor herhaling vatbaar"

  Het was prachtig! Voor herhaling vatbaar, maar dan echt in de bergen! Limburg is van bovenaf toch net zo plat als de rest van Nederland! In de Alpen een ballonvaart meemaken lijkt me helemaal geweldig.

 •   Ik raad dit product aan
  Tini uit Utrecht

  "Genieten"

  Wat hebben we genoten in die mooie ballon.

 •   Ik raad dit product aan
  Adam George uit Amersfoort

  "Gezellige vaart"

  het was echt super leuk, een hele toer om los te komen maar geweldig, dank je wel Marc en team, en niet te vergeten medepassagiers voor de mooie en gezellige vaart ((-:

 •   Ik raad dit product aan
  Jo uit houten

  "Mooi dat jullie dit mogelijk maakten..."

  Bedankt ook jullie, mijn kinderen die me deze vaart voor mijn 60e verjaardag hebben gegeven heb ik al bedankt, maar jullie team o.l.v. Marc de piloot wil ik bedanken voor een onvergetelijke ervaring. Dit was een van die unieke momenten in mijn leven. Mooi dat jullie dit mogelijk maakten...

 •   Ik raad dit product aan
  Chris uit barneveld

  "Wat een bijzondere ervaring."

  Gisteren genoten van een ballonvaart met Peter als piloot. Geweldig, prachtige landing, 'Daar op straat zet ik hem neer, zei Peter. Inderdaad even later stond hij op straat! Alles verliep ferfect!! Wat een bijzondere ervaring. Ook de info van tevoren via mail en sms..top! Als laatste de sms of ik de tickets al had ingevuld...bijna vergeten..dus Dankuwel!

 •   Ik raad dit product aan
  Fred uit apeldoorn

  "Voor herhaling vatbaar"

  Wat hebben wij genoten,ik was met mijn zoon het was voor hem de tweede ballonvaart,de eerste was 12jaar geleden op Nieuwzeeland. Ik ben zelf altijd gek op luchtvaart in het algemeen,wat hebben wij genoten onder leiding van onze piloot TRYNSTJE ,wat heeft zij het goed gedaan pluim voor haar!heerlijk zo boven in de lucht lekker rustig,alleen af en toe een beetje hete lucht in je nek bij het gas geven. Een mooie vlucht met een goede landing,helpen met de ballon op vouwen was ook leuk,alles op de kar zetten en we hadden nog een doop met champagne,een beetje gras op je hoofd je haar even in de brand,en geblust met champagne.allemaal voor herhaling vatbaar,vriendelijke groetjes

 •   Ik raad dit product aan
  Tine uit Grave

  "meemaken!"

  ik was erbij het was mooi

 •   Ik raad dit product aan
  Peter uit Tilburg

  "Prima team"

  Wij kijken terug op een geweldige (eerste) ballonvaart die eindigde in Oostelbeers. De vrijwilligers en piloot Jasper zijn een prima team. Bedankt voor de perfecte organisatie.

 •   Ik raad dit product aan
  Marijke uit Joure

  " Compliment voor onze piloot"

  Afgelopen zaterdag; opgestegen. Prachtig weer en een geweldige ballonvaart. Compliment voor onze piloot Hans! Met dank aan de overige 2 begeleiders van GREETZZ !!

 •   Ik raad dit product aan
  Margot uit amersfoort

  "Veilig gevoel"

  Beste mensen van Greetzz, Ik wilde jullie even laten weten dat ik enorm heb genoten van mijn ballonvaart. Het was een super ervaring, mede door de hele goede werkwijze van jullie, ik heb me heel veilig gevoeld.