Advies nodig? Bel 013 531 3540 Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur
 1. Terug
 2. Home
 3. Reviews en recensies

Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 187 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  Ansjes uit groningen

  "Goed geregeld"

  goed geregeld… twee keer mee geweest wat een heerlijk gevoel ...en zo stil…

 •   Ik raad dit product aan
  Joyce uit Nieuwegein

  "mooie ervaring"

  Fijne vaart zeker gehad gisteravond. En een super mooie landing.Nog maals bedankt voor deze mooie ervaring

 •   Ik raad dit product aan
  Conny uit Mijndrecht

  "Heerlijk"

  Heerlijk daarboven, los van de grond !!!

 •   Ik raad dit product aan
  Jan-Willem uit Thorn

  "Geweldige ballonvaart"

  Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de geweldige ballonvaart van 29-07-2010 vanuit Thorn. Het was een geweldige ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is. Piloot Hans is een geweldig humoristische man die kan bogen op veel ervaring. Ook Jos heeft het geweldig gedaan. Kortom, een onvergetelijke ervaring. Dit doe ik nogmaals en weer met Greetzz. Bedankt voor deze onvergetelijke vaart.

 •   Ik raad dit product aan
  Jacqueline uit Tilburg

  "Aanrader voor iedereen"

  De ballonvaart was helemaat toppie....pa en ik hebben beide enorm genoten.....wat is Tilburg een mooie stad vanuit de lucht.....tnxs en TOT ZIENS. .... Ballonvaart en Ballonvaren met GreetZZ ballonvaarten, de marktleider.....aanradervoor iedereen !!!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  Wim uit helmond

  "Een onvergetelijke belevenis"

  Vuurdoor met hoogtevrees. Een ballonvaart gewonnen tijdens de wijkmanifestatie, dat was een verassing, ik win nooit iets! Vervolgens de vraag of dat wel kan, want ik heb hoogtevrees... Dus ben ik de afgelopen periode wel eens kletsnat wakker geworden, dromende van een wel heel dun rieten mandje. 19 juni echter was het zover. En wat blijkt: even de kriebels bij het opstijgen, en daarna geen enkel probleem. Eenmaal op zo'n 200 meter durfde ik best met de fotocamera buitenboord te hangen. Wat een geweldige ervaring! De rust en stilte, dan weer het geweld van de brander. Coen is een fijne piloot en het materiaal is allemaal topklasse. En vooral ook : Hellemondse humor aan boord: "Duh polis lih in hut derde laajke links!" , galmt het naar beneden! Met dank aan de organisatie voor de geboden mogelijkheid, ik vond het top!

 •   Ik raad dit product aan
  Martina uit Barneveld

  "Ervaring rijker"

  We hebben genoten van de ballonvaart met onze pilote Trynstsje! Zo leuk die afsluiting met een verhaal, glaasje en een diploma! Erg leuk en we zijn een mooie ervaring rijker!

 •   Ik raad dit product aan
  Rica uit Hendrik ido ambach

  "Complimenten"

  Hierbij wil ik mijn complimenten geven voor piloot Peter en jullie bedrijf, Daar ik gisteravond een super avond heb beleefd met de ballonvaart van Hendrik ido ambacht naar ambitie. Het was een super ervaring en Een zeer mooie vlucht. Met vriendelijke groet,

 •   Ik raad dit product aan
  Chermain uit Rotterdam

  "grOOtz"

  20 personen kunnen er in! Wij zijn er gisteren in geweest. De op één na grootste ter wereld!

 •   Ik raad dit product aan
  kineke uit den bosch

  "Fantastiche ballonvaart"

  Af gelopen zondag een 1e fantastische ballonvaart met piloot Hans mee gemaakt Heb genoten, het was super !!

 •   Ik raad dit product aan
  Wim uit breda

  "SUPER was het!!"

  Gisteren met kleinzoon. Super mooi en professioneel.

 •   Ik raad dit product aan
  Jolanda uit Breda

  "Tussen helemaal en aarde"

  toch net of je een stapje dichter bij de hemel bent waar mensen zijn waar je van houdt!!!!

 •   Ik raad dit product aan
  Jetty uit helmond

  "Bedankt voor deze tocht"

  Langs deze weg wil ik graag eenieder bedanken die er voor gezorgd hebben dat ik deze ballonvaart heb mee mogen maken. Het was een geweldige vaart met prachtige vergezichten. Gezien mijn leeftijd zal ik dit voor geen tweede keer meer meemaken. Ook de piloot Coen en andere medewerkers van Greetzz wil ik bedanken voor deze tocht. Ook mijn dank voor mijn medepassagiers die me geholpen hebben met het in- en uitstappen van het mandje. Het lijkt allemaal heel simpel, maar ik had er toch wat moeite mee. Kortom het was een geweldige belevenis voor me..

 •   Ik raad dit product aan
  Eric uit rotterdam

  "prachtige vlucht"

  Na vorig jaar mijn eerste ballonvaart te hebben ervaren heb ik afgelopen vrijdag wederom een ballonvaart mogen maken (nadat ik een gratis ticket van u ontvangen had, waarvoor mijn hartelijke dank) Deze keer is de ballonvaart uitstekend bevallen. Alles viel op zijn plaats en de gehele vlucht incl. opstijgen en landing liepen zeer georganiseerd en gestructureerd. Al met al een prachtige vlucht mogen ervaren en erg genoten. ik zal u maatschappij ook zeer zeker aan bevelen bij evt. geïnteresseerde. Nogmaals hartelijk dank voor de correcte afhandeling vorig jaar en een prachtige ervaring. Ik wens u succes in de toekomst en hopelijk zien we elkaar nog eens bij een volgende vlucht.

 •   Ik raad dit product aan
  Jan uit maastricht

  "Onvergetelijke ervaring"

  Hoewel het eigenlijk een cadeau voor mij was en ik het niet aandurfde om in het mandje te klimmen hebben mijn echtgenoot en zijn nichtje een onvergetelijke ervaring gehad tijdens de vaart gisteren. Dank daarvoor, en dank dat ze weer veilig geland zijn. In het bijzonder dank aan de piloot Steven!

 •   Ik raad dit product aan
  Dominique uit Zuidhorn

  "Bijzondere ervaring"

  Als je de kans krijgt een ballonvlucht te maken, kan ik alleen maar zeggen, doen. Het is een heel bijzondere ervaring

 •   Ik raad dit product aan
  O Nelly uit Joure

  "smaakt naar Nog een keer"

  Super leuke avond gehad! Spannende start,perfecte landing leuke crew, en een gezellig samen zijn.

 •   Ik raad dit product aan
  Christ uit den bosch

  "het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!"

  Heb afgelopen maandag een geweldige vaart gedaan van s'Hertogenbosch nagar Herweijnen

 •   Ik raad dit product aan
  Marieke uit Den Haag

  "Prachtige ervaring"

  afgelopen zaterdag met jullie gevaren. Was een prachtige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Jort uit Weert

  "In 1 woord geweldig"

  Goedemorgen, gisteravond, heeft mijn man zijn ballonvlucht gehad, het was in 1 woord geweldig. Graag willen wij piloot Hans en zijn mannen nogmaals bedanken, voor deze geweldige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Daniella uit Maastricht

  "Verslavend"

  Als je eenmaal hebt gedaan wil je nog een keer

 •   Ik raad dit product aan
  Bep uit Utrecht

  "Leeukste cadeau"

  Dit is mijn leukste cadeau. Had niet gedacht dat het zo rustig zou gaan. Ook zo stil boven. Je hoort alleen het lawaai van de branders zo af en toe.

 •   Ik raad dit product aan
  Josette uit Heerlen

  "Van het begin tot het einde genoten."

  ik wil jullie nogmaals bedanken voor een fantastische ballonvaart gisteren. We hebben van het begin tot het einde genoten! Een ervaring die we niet gauw vergeten. Misschien was er bij jullie wat stress, omdat het busje wat laat bij de ballon was, maar dat maakte voor ons niet uit, we mochten er daarom nog een beetje langer van genieten! :-) Geweldig! Het enige dat ik nog met jullie wil delen (en niet om te klagen, maar alleen om jullie te informeren) was de busrit terug, dat was een ramp. We hebben er precies een uur over gedaan! (en dan tel ik de tijd die hij nam om, met ons nog steeds in de bus te keren, niet eens mee) De buschauffeur heeft ons half zuid-Limburg laten zien en dat was helemaal niet nodig. Zoals gezegd, ik meld dit niet om te klagen, maar om jullie te informeren. Nogmaals bedankt voor een fantastische ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Henk-Jan uit Hoogeveen

  "complimenten"

  Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor een onvergetelijke ervaring. De ballonvaart van afgelopen vrijdag. Na veld inspectie bleek deze door de vele regenval ongeschikt. Gelukkig kwam een bekende langs met de oplossing en zo konden we toch opstijgen. Na familie en vrienden uitgezwaaid te hebben gingen we de lucht in. Wow, dat gaat snel. We vlogen boven Hoogeveen en over landerijen. Het uitzicht was fantastisch. Van ver in de omgeving kregen we reacties dat ze "onze" ballon gezien hadden of konden zien. Na een zeer nette landing. (ik heb wel eens andere verhalen gehoord) werden we gedoopt en ontvingen onze oorkonde. Onze complimenten gaan uit naar Tammo en Richard. Mede dankzij hun enthousiasme en opgewektheid werd deze vlucht voor ons, in een voor ons bijzonder jaar, helemaal geweldig. Hartelijk dank voor alles en we zullen positieve reclame maken voor Greetzz ballonvaarten.

 •   Ik raad dit product aan
  Linda uit Eindhoven

  "Enorm genoten"

  Bedankt voor de geweldige ballonvaart. We hebben erom genoten!