Reviews en recensies over ballonvaren in Heino

Beoordeling op basis van 6 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Heino
Klantbeoordelingen
10.0 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Zwolle

  "Dit willen wij elke week"

  Voor mijn man zijn verjaardag had ik een prive vaart geboekt, geen idee wat wij eigenlijk konden verwachten maar wat was dit super! Van opbouw, vaart, perfecte landing, opruimen, champagne moment tot en met de reis terug naar de start locatie hebben wij genoten. Onze piloten Kaylee en Stien (die ook nog eens moeder en dochter bleken te zijn) (en wij getuigen waren van hun eerste vaart samen) met hun sidekick Danny hebben ons hartelijk ontvangen, goed geïnformeerd en uitstekend vermaakt met hun aanwezigheid. Moeder(s) en dochter, Stien en Kaylee ontzettend bedankt voor deze prachtige ervaring, het was ons een waar genoegen om met jullie beide in de ballon te stappen. Danny bedankt voor je goede zorgen en je gezelligheid. Graag zien wij elkaar nog eens weer.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Almelo

  "Geweldig, zeker aan te bevelen."

  Na diverse gecancelde ochtenvaarten met vriendelijke en begrijpende bemiddeling van Greetz gekozen voor een avondvaart. Gisteravond opgestegen in Zwolle en gevaren naar Ommen. Werkelijk een schitterende vaart gehad. Vriendelijke pilote die ruim uitleg over de omgeving gaf. Zeer aan te bevelen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hasselt

  "Geweldige ervaring"

  Mooie tocht gemaakt. Super begeleid door Bert. We hebben ervan genoten. Super ervaring. Bedankt Bert.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hasselt

  "Geweldige ervaring!"

  Een hele fijne vlucht gehad met onze piloot Tryntsje. De organisatie was perfect waardoor je volop van de geweldige ervaring kon genieten. Top!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Zwolle

  "Topvaart!!"

  Fantastische ervaring, goede organisatie en dito piloot (Wim). Een aanrader!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Zwaag

  "Fabelachtig mooi."

  Zondagmorgen 16 juni hebben we een ballonvaart gemaakt. Onderleiding van piloot Wim, de ballon vaarklaar gemaakt en daar gingen we....mensen wat hebben mijn partner en ik genoten. We wisten niet dat je zo vrij kon zijn zo hoog in de lucht. De wereld glijd als een live natuurdocumentaire aan je voorbij. En wat missen wij mensen toch een hoop pracht van onze aardbol als je dat eenmaal van zo'n hoogte hebt gezien. Wim, nogmaals bedankt voor deze prachtige ervaring....Greetzz, Christa