Advies nodig? Bel 013 531 3540 Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur
  1. Terug
  2. Home
  3. Veelgestelde vragen
  4. Mijn GreetZZ Account
  5. Ik heb tickets gekregen en wil inloggen in Mijn GreetZZ Account
Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekregen en wil inloggen in Mijn GreetZZ Account

1. Ga naar Mijn GreetZZ Account en geeft het e-mailadres op dat je hebt gebruikt tijdens je bestelling
  2. Klik op Volgende
  3. Vul een ticketnummer in
  4. Klik op Volgende
  5. Je bent ingelogd in Mijn GreetZZ Account
  6. Eventuele extra ticketnummers kun je hier toevoegen aan je account

Account activeren

Welke voordelen heeft Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekocht en wil inloggen in Mijn GreetZZ Account